Vrijgezellenfeest Rotterdam

Wil je binnenkort een vrijgezellenfeest in Rotterdam houden en ben je op zoek naar een unieke activiteit? Meld je dan aan voor een workshop bij Noisy Label. Wij bieden diverse workshops aan waarmee je meer kan leren over jezelf en de anderen. Dankzij de verschillende thema’s van de workshops zit er voor iedereen een interessante optie bij. De positieve insteek zorgt ervoor dat jullie de workshop met een gezellig gevoel afsluiten.

 

Klik hieronder op één van onze bijzondere workshops voor meer informatie:
Workshop Lief met Lef
Workshop Lucky Me
Workshop So Selfie
Workshop Back to Basics

Mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Rotterdam

Noisy Label biedt diverse workshops aan die perfect zijn voor een origineel vrijgezellenfeest in Rotterdam. De onderwerpen van de workshops zijn bijvoorbeeld liever zijn voor jezelf, je dagelijkse leven op een andere manier inrichten of bedenken waar je gelukkig van wordt. De thema’s worden op een informatieve en luchtige manier gebracht. Je kunt dus tegelijkertijd wat leren en een gezellige middag met je vriendinnen hebben. Er is gekozen voor thema’s met een positieve insteek zodat je er vrolijk van wordt. Elke workshop begint met een uitleg over het thema. Vervolgens ga je aan de slag met diverse opdrachten. Je kunt de uitwerkingen hiervan mee naar huis nemen zodat je een mooie herinnering aan de workshop hebt. Tevens kunnen deze uitwerkingen helpen om het idee van de workshop vast te houden en er echt iets mee te gaan doen. De workshops duren ongeveer 2,5 uur en je kunt groepen van 8 tot 15 personen aanmelden. De prijs bedraagt minimaal €49,- per persoon.

Een vrijgezellenfeest in Rotterdam organiseren

 

Bij Noisy Label kun je diverse interessante en unieke workshops volgen. Je kunt je binnen enkele minuten aanmelden voor een workshop door het contactformulier in te vullen. Het is tevens mogelijk om te bellen of te mailen. Op onze website kun je uitgebreide informatie vinden over de inhoud van alle workshops. Je mag altijd contact opnemen als je vragen hebt.